vastgoedmakelaars

Koop Nu

Tijdelijk slechts 20€
ONZE GARANTIE: geen risico: niet tevreden = 2x geld terug

 

WAAROM HEB JE SEO EN GOEDE GOOGLE RESULTATEN NODIG

We bevinden onze in een digitaal tijdperk. Dit betekent dat vandaag de dag mensen hun computers, tablets en smartphones gebruiken om hun problemen op te lossen.

In de vorige eeuw, gebruikten mensen ‘opzoek’ gidsen zoals bijvoorbeeld de Gouden Gids. Indien men op zoek was naar bijvoorbeeld een gespecialiseerde vastgoed makelaar. Misschien belde men zelfs even naar een vriend of collega om advies in te winnen.

Vandaag de dag doen mensen hun onderzoek op het Internet (en meer specifiek door gebruik te maken van Google).

Dus, indien een potentiële klant op zoek is naar een gespecialiseerde vastgoed makelaar in Google, dan kan je er maar beter voor zorgen dat jouw website in de top van de Google zoekresultaten staat. 60% van het ‘klik’ verkeer gaat naar de eerste 3 bovenste resultaten. Indien je m.a.w. niet in de top 3 staat, dan verlies je een grote hoeveelheid aan potentiële nieuwe klanten. En als je niet op de eerste pagina staat, vergeet het dan maar dat mensen je zullen vinden.

SEO (of zoekmachine optimalisatie) is het proces van het optimaliseren van jouw website zodat het de correcte structuur heeft, goede pagina’s en een goed backlink* profile. Enkel dan kan je voor specifieke relevante zoekwoorden in de top van de zoek resultaten komen.

(*ter info: een backlink is een link van een andere website naar jouw website. Google ziet die link immers als een doorverwijzing. Vergelijk het met een stem. De andere site geeft een stem aan jouw website waardoor Google jouw website extra punten geeft. Dus hoe meer kwaliteitsvolle backlinks je krijg van andere websites van websites die relevant zijn voor jouw industrie, des te hoger je in Google zal scoren).

Om samen te vatten, jouw website moet in de top van de Google resultaten voor zoveel mogelijk zoekwoorden die relevant zijn voor jouw onderneming. Bijvoorbeeld:

vastgoed makelaar + <plaatsnaam> of <streek>

of
<specialiteit> vastgoed + <plaatsnaam> of <streek>

MEER UIT JE ZAAK heeft zich gespecialiseerd in digitale marketing activiteiten voor vastgoed makelaars. We kennen de business, we kennen jouw klanten en we kunnen jou de resultaten geven waarnaar je op zoek bent.

WAAROM &quot;Meer Uit Je Zaak&quot;
  • Feit: Je kent ons nog niet en wij kennen jou nog niet
  • Feit: Je weet nog niet dat we effectief jou meer klanten kunnen genereren
  • Fact: Het overhandigen van geld aan ‘vreemden’ kan riskant zijn

Wij willen al deze feiten counteren aan de hand van een heel eenvoudige aanbieding:

Voor slechts €20, zullen we bewijzen dat we een professionele relatie waard zijn. En hiervoor zullen wij jouw website op de eerste pagina van Google krijgen voor een welbepaald relevante zoekterm.

Dit laats ons toe om jouw vertrouwen te verdienen door te tonen dat we doen wat we zeggen. Bovendien laat het ons toe om te bewijzen dat de beloofde resultaten kunnen waarmaken. En het elimineert enig risico van jouw kant.

Sterker nog: je kan zelfs geld winnen. Als we er dan toch niet in slagen om jou voor €20 het beloofde resultaat te geven, dan krijg je jouw geld dubbel terug. Correct, je krijgt van ons 40 euro als we de resultaten niet halen. Dat is onze risicoloze garantie.

We garanderen dat zodra je een samenwerking met ons start, je had gehoopt dat je ons eerder had gevonden !

ZIJN ER VERBORGEN KOSTEN?

Nee. Enkel de eenmalige €20. En dat is bovendien gewaarborgd door een “niet tevreden, het bedrag x2 terug” garantie (als we er niet in slagen om de resultaten te behalen).

Je hebt totaal geen verplichting om verder met ons in zee te gaan.

Als je tevreden bent van de behaalde resultaten, dan kunnen we verder bekijken of we nog meer marketing inspanningen kunnen doen voor jouw zaak zodat je nóg meer omzet kan genereren.

CONTACTEER ONS

Heb je nog vragen over deze éénmalige aanbieding? Of heb je andere vragen, dan willen we heel graag verder helpen.

Indien gewenst, kunnen we zelfs een op maat gemaakte Digitale Marketing oplossing aanbieden zodat je jouw concurrenten en stapje voor bent.

Contacteer ons via onze website of via Skype.

Uitstekend werk! Onze site staat sinds we samenwerken met “Méér Uit Je Zaak” op de eerste pagina van Google voor verschillende zoektermen. Het klantenbestand verdubbelde sinds onze samenwerking!
V.S.

Vastgoed Makelaar

%

Tevreden klanten

nr1 posities in Google